Dermapen

DERMAPEN/MICRONEEDLING, også kalt kollagen induksjonsbehandling og dermarolling, er utviklet for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Profesjonell DERMAPEN er en meget effektiv behandling for anti-age og for å redusere arr, hudskader, rynker, cellulitter og håravfall hos menn og kvinner og til generelt å forbedre hudtone og textur.

Dermapen er en revolusjon.

Dermapen ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasion og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser, og Fraxel til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.

Dermapen stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.
· forminsker arr - så de blir mindre synlige
· forminsker rynker - alle typer rynker blir forminsket
· forminsker celluliter - for vakrere ben
· forminsker sprengte blodkar - disse blir mindre synlige


HVORDAN FUNGERER PROFESJONELL DERMAPEN?

Våre microneedling-produkter anvender opp til 540 meget fine nåler for å stimulere kollagen / elastin produksjonen. Hudens celler provoseres til å produsere collagen ved å simulere en "skade". Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater.
Kliniske studier viser også at opptaket av aktive ingredienser øker med så mye som 1.000 ganger med microneedling.


FORDELER MED DERMAPEN

• Ingen hudskader

• Kan behandle solbrun hud
•Behandler hele kroppen
• Passer alle hudtyper
•Behandler meget effektivt tynn og sensitiv hud


HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Etter at huden er desinfisert påføres en bedøvelseskrem som virker i 30 minutter.
Behandling av f.eks et helt ansikt tar ca 30 minutter.
Huden vil få en rødme som etter en mild solbrenthet. Denne rødheten vil forsvinne etter en dag eller to. Huden vil kjennes litt sår og stram samme dag og kan kjennes litt ruglete mens den leges. Hevelse er sjeldent og behandlingen vil ikke gå ut over påsientens daglige gjøremål. Huden kan bli noe tørr i noen uker etter behandlingen.
Resultatet vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandlingen. Hudens overflate vil pga den kraftige collagenproduksjonen øke i tykkelse og elastitet, samt redusere fine linjer og rynker. 
Det vil være nødvendig med 1-3 behandlinger for å oppnå et godt resultat. Ved behov for mer enn 1 behandling må man vente i 6 uker mellom behandlingene. Avhengig av hudtilstand anbefales oppfølgingsbehandling hvert år hvert år.